Vårt erbjudande

Content is King

Cisk:s utgångspunkt är att alltid erbjuda högkvalitativt content där vi ger dig som kund möjligheten att kommunicera mot din målgrupp under längre tid än vad som tidigare varit möjligt i mediebranschen.
Har du långa, komplexa eller till och med tråkiga budskap, skapar vi intressant läsning med garanterat långa lästider.

Vi vet att hög reklamerinran bara är ett delmål och att en marknadsföringskampanj ska ge en effekt på försäljning, opinion eller information.
Därför erbjuder vi våra kunder att fokusera på effekten. Vi skapar en högeffektiv leadsgenerering och kundackvisition med direkt mätbarhet så att tydligheten i leveransen inte går att missförstå.

Storheten med kvalitativt innehåll är att varje läsare får ta del av ditt budskap under lång tid.
Därför betalar du bara för de människor som faktiskt tagit del av ditt innehåll med en garanterat lång genomsnittlig lästid. I många fall kan vi också ta betalt enbart för den mätbara effekt som vi skapar, i form av exempelvis leads eller nya kunder.

Hos Cisk lägger du din budget i händerna på seniora redaktörer med lång arbetslivserfarenhet från Sveriges största mediehus.
En stor del i vår framgångsekvation är att vi sätter oss in i och förstår våra kunders köpprocess, målgruppens drivkrafter och identifierar de hinder som eventuellt finns i kundens ackvisitionsprocess.
Med erfarenhet från mer än 10 000 nativeproduktioner kan vi i dag erbjuda marknadens bästa vägledning kring hur din nativeinvestering går från bra till bäst.

HÄR HITTAR DU OSS

KONTAKT

Regeringsgatan 111, 111 39
Stockholm

Telefon: +(46) 70 - 555 98 85

FÖLJ OSS

SKRIV TILL OSS

Sajten använder reCAPTCHA. Läs Googles Privacy Policy och Terms of Service.